Husbyggeriets 3 faser

– Byggeri af helårsboliger, fritidshuse og sommerhuse

Går du med tanker om at bygge helårsbolig, fritidshus eller sommerhus, så har vi services til dig, som dækker dig ind fra den første skitse til det færdige byggeri. Vi udfører skræddersyede projekter, som passer til dine ønsker og behov. En god dialog omkring projektet vil hjælpe os til at tegne dit drømmeprojekt.

Nedenfor er oplistet en simplificeret projekteringsproces. Processen viser hvordan et husbyggeri typisk forløber. Hvordan netop jeres projekt vil forløbe, gennemgår vi på det første møde.

1. Idefasen – også kendt som skitseforslag samt økonomi

Samarbejdet indledes med et uforpligtende møde hos os. Her kan vi få et indgående kendskab til dine ønsker og behov. Derefter får du et tilbud på projektet, som ligeledes er uforpligtende.

2. Tegnefasen – fra drøm til virkelighed

Samarbejdet med jer er baseret på tillid og tryghed. Når tegningerne iværksættes af jer, faktureres kr. 25.000,00 for 1-planshuse. Prisen for 2-planshuse og 1,5-planshuse er kr. 50.000,00. Dette beløb krediteres eller tilbagebetales, når vi indgår en byggekontrakt.

Alle tegnemøder foregår i firmaet, hvor vi skaber jeres personlige hus. De bedste resultater skaber man sammen, uanset om det er projektstart eller finjusteringer af tegninger. Det betyder, at vi tegner alle relevante tegninger sammen med dig.

3. Projekteringsfasen

Når kontrakten er underskrevet, og al projektmaterialet er færdigtegnet, skal der søges om byggetilladelse. Efter byggetilladelsen er modtaget, begynder vi at planlægge selve byggeriet.

Vi sikrer, at tidsplanen overholdes, og at huset afleveres til tiden. Det hele munder ud i et færdigt kvalitetsbyggeri, som du kan nyde i mange år. Se, hvordan vi bygger dit drømmehus her.

Priser, vi har modtaget

Årets Boligbygger 2019

Kåret til årets Boligbygger 2019 og 2020

Træhuse fik Gazelle Prisen