Hustyper

Træhuse Plantegninger
Klik for at se plantegninger
Traehuse_front_0951
Hus_med_træterrasse_1-10-18-lille
Hus grå SANGILD2 2 plan 27-2-17
Morderne Sort Træhus

Alle vores plantegninger, er tænkt som inspiration, for at skabe gode ideer.

Vi tegner alle planløsninger sammen med vores kunder, og bygger en skræddersyet bolig, der passer jeres ønsker, drømme og økonomi. Dette til samme pris, som vores konkurrenters standart seriehuse.

Træhuse Plantegninger
Klik for at se plantegninger

Det er kun fantasien der sætter grænser, når overvejelserne drejer sig om, hvilke hustyper, der kan komme i spil til et nyt træhus.

Der er flere ting at overveje, når du skal beslutte, om det nye træhus skal være i 1, 1½ eller 2 plan. Prismæssigt er der ikke den store forskel på antallet af planer, men det kan være mere økonomisk at bygge i 1½ eller 2 planer ved lidt større huse.

Hvordan skal huset bruges?

Derfor bør overvejelserne først og fremmest gå på, hvordan huset skal bruges, hvilke prioriteter familien har, samt hvilke ønsker der er til husets æstetiske udtryk.

Klassisk træhus i 1½ plan

For mange mennesker er et hus i 1½ plan synonymt med et klassisk træhus. Der kan nemmere indrettes små fristeder, eksempelvis ved at udnytte reposen på førstesalen til tv-rum for børnene, mens de voksne kan have stuen for sig selv.

Masser af luft og plads i 2 planer

Et træhus i 2 planer giver til gengæld mere luft og plads uden skråvægge. Med to hele planer er huset ligeledes velegnet som tofamiliehuse med to separate boliger via en fælles indgang. Derudover sparer et 2-planshus grundplads, så der er mere have at boltre sig på.

Tag et kig i vores galleri

og se, om ikke der skulle være noget inspiration at hente.

Du er altid velkommen til at kontakte os for vejledning på telefon 21 46 41 50.

Priser, vi har modtaget

Årets Boligbygger 2019

Kåret til årets Boligbygger 2019 og 2020

Træhuse har AAA rating Bisnode
Træhuse fik Gazelle Prisen

Kontakt os i dag, hvis vi skal tage en uforpligtende samtale om dit nye drømmehus

Kontakt os