1½ og 2 plans huse​

hvidt træhus med sort tag fra træhuse A/S
Køkken
Indvendig Stue

Vi tegner planløsningen til dit nye træhus sammen med dig og bygger en skræddersyet bolig, der passer til dine ønsker, drømme og økonomi. Her kan du se nogle plantegninger på huse, vi har bygget.

Byg et 1½ eller 2-planshus

– Få mere plads til livet med et 1½ eller 2-planshus

Med et 1½ eller 2-planshus får du mere plads at leve på uden at bruge for meget grundplads. Samtidig kan du få en altan, som du kan sidde og nyde udsigten på.

Når du bygger i to planer, får du to fuldt udnyttede etager (med lige vægge), mens du i et 1½-planshus har skråvægge på første sal. Det er ikke alle steder, du må bygge i to planer, men de fleste steder må du bygge et 1½-planshus.


Her er fordelene ved et 1½ eller 2-planshus

  • Optimalt, hvis du har en lille grund, da dit hus optager mindre plads på grunden.
  • Du kan nyde udsigten fra førstesalen.
  • Det er nemt at indrette små fristeder til for eksempel børnene på reposen på førstesalen i dit 1½-planshus.
  • Et 2-planshus kan bruges som tofamiliehus, hvor hver familie har deres separate bolig og en fælles indgang.


Få det 1½ eller 2-planshus, du har behov for

Når du skal finde ud af, om du skal bygge et 1½ eller 2-planshus, kan du overveje, hvordan dit nye træhus skal bruges, hvilke prioriteter familien har, og hvilke ønsker I har til husets æstetiske udtryk. Er der for eksempel en god udsigt, I gerne vil have med fra førstesalen? Er der teenagebørn i familien, der ønsker mere privatliv?

Du bestemmer selv, hvordan dit nye træhus skal se ud. Inden vi går i gang med at bygge, tegner vi dit 1½ eller 2-planshus sammen, så du får det, nøjagtigt som du ønsker det.

Kontakt os her eller på 21 46 41 50 for at høre, hvad vi kan gøre for dig. Du kan også tage et kig på nogle af de huse, vi har bygget i vores galleri, eller du kan bestille vores katalog for at få mere information om, hvad vi kan tilbyde.

Priser, vi har modtaget

Årets Boligbygger 2019

Kåret til årets Boligbygger 2019 og 2020

Træhuse fik Gazelle Prisen

Kontakt os i dag, hvis vi skal tage en uforpligtende samtale om dit nye drømmehus