Referencer

– Det mener vores kunder om Træhuse.dk

Her kan du læse, hvad vores kunder mener om os.

Vi har 4,9 stjerner på Anmeld håndværker
Du kan se et uddrag af de fine anmeldelser på Anmeld håndværker her:

Nyt træhus

Vi kan kun anbefale Træhuse.dk, hvis du/i vil få opfyldt drømmene om et bæredygtigt lavenergihus af træ, som du/i selv er med til at designe. Kim fik tegnet vores tanker og drømme ned, så vi kunne se vores drømmehus blive skabt på papiret. Vi har fulgt hele processen fra bygning af modulerne til huset i Træhuse.dk’s hal, planlægning af el og vvs, opsætning af fundament, montering af moduler og spær, lægning af tag, montering af vægge, døre, el, vvs, fliser, gulve samt spartling og maling af huset, hvor vi løbende talte med de danske håndværkere og Michael fra Træhuse.dk, og undgik de fleste fejl og mangler. Dette betød en let overdragelse med få udbedringer, da vi løbende havde fulgt op på byggeriet. Huset blev leveret på ca. 3 måneder efter fundamentet var færdig, og en uge før den oprindelige plan.

Janne & Eddy Madsen, 4652 Hårlev (5 ud af 5 stjerner)

Nyt træhus

Vi har haft en fantastisk oplevelse fra start til slut. Alt er blevet varetaget med profesionalisme og entusiasme, fra både entreprenør og de tilknyttede håndværkere. Der har selvfølgelig været små uenigheder, men ingen der ikke er blevet varetaget på bedste vis. Kan kun anbefale Træhuse.dk

Stine & Søren Kornerup, 3060 Espergærde (5 ud af 5 stjerner)

Nyt træhus

Træhus.dk har gjort vores oplevelse med, at bygge nyt hus, til en tryg og helt igennem god oplevelse. Det er et firma, som lever op til de tidligere flotte anmeldelser, og et firma som i hvert fald har efterlevet vores drømme, om at bygge miljøvenligt med lækre matrialer, tillidsfuldt samarbejde og med medbestemmelse i alle processer.

Vi kontaktede Kim tilbage i maj 2019, da vi søgte et firma, som kunne tegne præcist det hus vi ville have, uden ekstra omkostninger og hvor det var de samme håndværker, som gik igen fra start til slut i processen.

Op til byggeriet havde vi en del spørgsmål, som dukkede op hen ad vejen, og som Kim gav sig tid til at svar på, det gav os ro i maven. Hvilke gjorde at vi ikke følte det var nødvendigt, at få en advokat til at læse alt igennem, eller bruge penge på en byggesagkyndig. For træhus.dk overholder alle aftaler, som er indgået, mundtligt som skriftligt, og det samme gør alle hans samarbejdspartner.

Under opførelsen af huset, holdt Michael styr på alle håndværker. Og de små tilføjelser og ændringer, blev ordnet undervejs.

Michael tog sig gerne tid til at forklare hvad der skulle laves, så man var godt oplyst gennem hele processen. Super flot arbejde hele vejen igennem.

Hvis du skal bygge, og ønsker indflydelse helt ned til mindste detalje, så er det bestemt det helt rigtige valg, at bygge med træhuse.dk.

Ida & David Lindberg, 2730 Herlev (5 ud af 5 stjerner)

Vi har 4,5 stjerner på Trustpilot

Du kan se et uddrag af de fine anmeldelser på Trustpilot her:

Træhuse.dk byggede min drømmebolig

Jeg har fået bygget min drømmebolig. Inden jeg gennemførte mit projekt tog jeg kontakt til forskellige byggefirmaer, og jeg var ikke et øjeblik i tvivl om mit kommende samarbejde med træhuse.dk efter det første møde. Det var en stor beslutning for mig at kaste mig ud i at købe grund og bygge hus og et par af mine success kriterier var tillid, tilgængelighed og kvalitet. Jeg har rosende ord til Kim Dufour og til hele hans stab for en ekstraordinær service og stor fleksibilitet. Hvis jeg forud og undervejs har haft spørgsmål, været i tvivl om nogle materiale valg eller i det hele taget søgt proffessionel sparring og håndtering af ønsker, ideer og must-haves, så har Kim altid stået til rådighed – udenfor almindelig arbejdstid med et smil- og vi har haft et utrolig godt samarbejde. Det er nogle meget dygtige og imødekommende håndværkere, som har arbejdet med mit hus, som altid har leveret til tiden og til forventninger, og det har samlet set resulteret i en fantastisk oplevelse af bygge hus. Mit hus var nøgle-klar til den aftalte tid, og der er ikke gået på kompromis med en slutspurt eller hurtige afslutninger. Jeg har hele tiden kunne regne med, at det vi aftalte også blev leveret. Jeg glæder mig over min bolig hver dag, og kan varmt anbefale andre, at bygge med træhuse.dk. Jeg bor i en nyere udstykning med mange andre typer huse end træhuse omkring mig, som er opført af forskellige firmaer. Jeg oplever for det meste, at naboerne har/ og har haft utroligt mange udfordringer med mange ting, og især en del som skulle forbedres efter indflytning til stor irritation og frustration. Det har jeg været helt fri for, og når folk siger, at de aldrig nogensinde vil bygge med XX firma igen – så siger jeg helt modsat i forhold til træhuse.dk; at det gør jeg gerne en anden gang.

Bettina Dyrby Nielsen (5 ud af 5 stjerner)


Nyt energihus Træhuse.dk

Nyt energihus BR2015. Dette er vores 4. husbyggeri i vores liv, og så afgjort det bedste. Efter aftale gik firmaet i jorden med fundamentet i maj 2018, hvor selve huset på 148 m2 blev samlet på fabrikken.

På daværende tidspunkt mente direktør Kim Dufour at vi ville kunne få nøglerne sidst i August, hvis alt gik som planlagt.
24. August – 4 måneder efter – fik vi nøglerne, helt til tiden – og hvilken tid! Hvor mange kender man, som bygger og leverer et kvalitetshus fra første spadestik til overdragelse på 4 måneder? Jeg kender ikke nogen.
Firmaet leverer i den grad et kvalitetsprodukt, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Selv små skønhedsfejl og detaljer fra folk og underleverandører blev justeret og rettet nidkært, indtil alt var i orden. Jeg sætter pris på resposibilitet, ansvar og overholdelse af aftaler – og alt kørte! De små og uforudsete ting som altid dukker op, klarede vi i god tone og forståelse. Træhuse.dk kan I altså altid roligt give jer i kast med – det kører bare….
Henrik Gutte Koch

Gutte Ejendomme ApS (5 ud af 5 stjerner)

Priser, vi har modtaget

Årets Boligbygger 2019

Kåret til årets Boligbygger 2019 og 2020

Træhuse fik Gazelle Prisen