Energihuse på Sjælland

Køkken
Indvendig Stue
20210420_133430 rentegnet
Sort facade Energihus (1)

Vi tegner planløsningen til dit nye træhus sammen med dig og bygger en skræddersyet bolig, der passer til dine ønsker, drømme og økonomi. Her kan du se nogle plantegninger på huse, vi har bygget.

Byg et lavenergihus

– Spar på varmeregningen med et lavenergihus

Vil du bo miljøvenligt og samtidig spare mange penge på varmeregningen? Et lavenergihus er isoleret med et tykkere lag isolering end andre huse og holder derfor bedre på varmen. Derfor er det både økonomisk og miljømæssigt bæredygtigt at bygge et lavenergihus.


Her er fordelene ved et lavenergihus

  • Du får meget lave varmeudgifter.
  • Du får et kontrolleret indeklima, hvor udluftning sker helt automatisk.
  • Dit lavenergihus er meget miljøvenligt.


Vi har stor erfaring med lavenergihuse

Hos Træhuse.dk har vi bygget lavenergihuse i mere end 14 år. Vi holder os altid opdateret om nye regler og lovkrav på området og følger det nuværende BR-2018, når vi skal opføre lavenergihuse. Vi kan desuden rådgive om diverse løsninger inden for alternativ energi i forbindelse med, at du bygger et lavenergihus.

Vores lavenergihuse er både en miljøvenlig, energirigtig og økonomisk rentabel løsning i din kommende bolig. Ønsker du et endnu mere energirigtigt hus kan et passivhus eventuelt være det rette for dig.


Design dit eget lavenergihus

Når du har besluttet dig for, at du vil have et lavenergihus, tegner vi det sammen. På den måde er du sikker på, at du får et lavenergihus, der lever op til alle dine ønsker og behov. Eftersom træ er et meget fleksibelt byggemateriale, kan dit nye lavenergihus komme til at se ud, lige som du ønsker det. Du kan finde inspiration til dit lavenergihus i vores galleri.

Kontakt os her eller på tlf. 21 46 41 50 for at høre mere om, hvordan du får det lavenergihus, du drømmer om.

Priser, vi har modtaget

Årets Boligbygger 2019

Kåret til årets Boligbygger 2019 og 2020

Træhuse fik Gazelle Prisen

Kontakt os i dag, hvis vi skal tage en uforpligtende samtale om dit nye drømmehus