Helårshuse

Træhuse Plantegninger
Klik for at se plantegninger
Traehuse_front_0951
Hus_med_træterrasse_1-10-18-lille
Hus grå SANGILD2 2 plan 27-2-17
Morderne Sort Træhus
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

Alle vores plantegninger, er tænkt som inspiration, for at skabe gode ideer.

Vi tegner alle planløsninger sammen med vores kunder, og bygger en skræddersyet bolig, der passer jeres ønsker, drømme og økonomi. Dette til samme pris, som vores konkurrenters standart seriehuse.

Træhuse Plantegninger
Klik for at se plantegninger

Udover fritidshuse så bygger vi også helårshuse som træhuse. Du kan vælge dit helårshus i alle modeller, størrelser og plan, som du kan se her på hjemmesiden.

Hvad enten det skal være et passivhus eller lavenergihus, så kan vi hjælpe dig med at bygge dit drømmehus.

Helårshuset udskiller sig fra fritidshuset, da det et tegnet og konstrueret til, at du kan bo i huset hele året rundt.

Bæredygtig produktion

Vi går op i, at dit hus skal bygges af gode og bæredygtige materialer. Alle materialerne til dit kommende helårshus kommer fra bæredygtige skove. Hver eneste gang, der bliver fældet et træ til konstruktion af vores huse, bliver der sået et nyt.

Personligt præg

Når du vælger et hus hos Træhuse.dk, får du som nybygger lov til at sætte dit personlige præg på din bolig. Vi vil i de indledende møder, hører ind til dine behov, hvorefter vi går i gang med at tegne og designe dit helårshus med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Vi sætter altid dig og dine behov højst. Derfor vil du være sikker på, at få dit træhus nøjagtigt som vi aftalte på mødet.

Du er altid meget velkommen på byggepladsen, når vi er i gang med at opføre dit nye træhus.

Produktionen af dit helårshus

Når vi bygger træhuse og helårshuse til vores kunder, så bliver alle de bærende materialer altid lavet i en indendørs produktionshal inden vi går i gang med det endelige byggeri.

Rent praktisk betyder dette, huset levers tørt og det betyder vi ikke behøver stoppe arbejdet på byggepladsen., hvis det skulle blive regn eller snevejr. Vi kan derimod fortsætte produktionen til det endelige hus står færdigt.

Du kan derfor regne med at dit nye helårshus står klart efter kun omkring 3 måneder, efter vi starter byggeriet på byggegrunden.

Hvis du vil have et uforpligtende tilbud uden beregning på dit kommende helårshus, så er du meget velkommen til at kontakte os på [email protected] eller ringe til os på 21 46 41 50.

Priser vi har modtaget

Årets Boligbygger 2019

Kåret til årets Boligbygger 2019 og 2020

Træhuse har AAA rating Bisnode
Træhuse fik Gazelle Prisen

Kontakt os i dag, hvis vi skal tage en uforpligtende samtale om dit nye drømmehus

Kontakt os
Bestil vores katalog
Dette website bruger cookies til at forbedre brugeropelvelsen. Vi formoder, at du er okay med dette, du kan læse mere på siden betingelser. Ok