WCDM Script at error contact it support
Klassiske Træhuse

Helårshuse

Udover fritidshuse så bygger vi også helårshuse som træhuse. Du kan vælge dit helårshus i alle modeller, størrelser og plan, som du kan se her på hjemmesiden.

Hvad enten det skal være et passivhus eller lavenergihus, så kan vi hjælpe dig med at bygge dit drømmehus.

Helårshuset udskiller sig fra fritidshuset, da det et tegnet og konstrueret til, at du kan bo i huset hele året rundt.

 

Bæredygtig produktion

Vi går op i, at dit hus skal bygges af gode og bæredygtige materialer. Alle materialerne til dit kommende helårshus kommer fra bæredygtige skove. Hver eneste gang, der bliver fældet et træ til konstruktion af vores huse, bliver der sået et nyt.

 

Personligt præg

Når du vælger et hus hos Træhuse.dk, får du som nybygger lov til at sætte dit personlige præg på din bolig. Vi vil i de indledende møder, hører ind til dine behov, hvorefter vi går i gang med at tegne og designe dit helårshus med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Vi sætter altid dig og dine behov højst. Derfor vil du være sikker på, at få dit træhus nøjagtigt som vi aftalte på mødet.

Du er altid meget velkommen på byggepladsen, når vi er i gang med at opføre dit nye træhus.

 

Produktionen af dit helårshus

Når vi bygger træhuse og helårshuse til vores kunder, så bliver alle de bærende materialer altid lavet i en indendørs produktionshal inden vi går i gang med det endelige byggeri.

Rent praktisk betyder dette, huset levers tørt og det betyder vi ikke behøver stoppe arbejdet på byggepladsen., hvis det skulle blive regn eller snevejr. Vi kan derimod fortsætte produktionen til det endelige hus står færdigt.

Du kan derfor regne med at dit nye helårshus står klart efter kun omkring 3 måneder, efter vi starter byggeriet på byggegrunden.

Hvis du vil have et uforpligtende tilbud uden beregning på dit kommende helårshus, så er du meget velkommen til at kontakte os på kd@traehus.dk eller ringe til os på 21 46 41 50.