WCDM Script at error contact it support
Klassiske Træhuse

Svenske træhuse

Ønsker du et klassisk træhus med sprossede vinduer, eller ønsker du et moderne lavenergitræhus hvor design er i højsæde og hvor vinduerne er store, hvor udsigten kan nydes, så kan vi hjælpe dig med at opnå din boligdrøm.

Vi har mange års erfaring med at bygge, designe og tegne flotte træhuse i alle størrelser, designs og plan.

 

Det klassiske svenske træhus

Vi bygger altid dit træhus ud fra dine behov. Vi tegner selv alle vores huse, og det giver dig som nybygger en unik mulighed for at sætte din personlige præg på din bolig.

De klassiske og traditionelle træhuse opføres typisk med sprossede vinduer, rammer omkring vinduerne og i 2 plan. Du har dog mulighed for at ytre dine ønsker om dit kommende hus til vores indledende møde, hvorefter vi vil tegne det perfekte træhus til dig.

 

Du er i fokus

Som kunde er du altid i fokus, når du vælger os til at stå for byggeriet til dit kommende træhus. Vi sætter altid dine meninger, behov og krav i fokus, når vi tegner din kommende drømmebolig.

Du er altid meget velkommen til at deltage i hele processen, ligeledes på byggepladsen når vi går i gang med at opføre dit nye hus.

Hvis du er i tvivl omkring nogle vigtige detaljer i tegneprocessen, hvor det endelige resultat er altafgørende for dig. Vil vi med vores erfaring, hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger, således du ender med det helt rigtige resultat.

 

Svenske kvalitetsmaterialer

Vi bygger altid med de bedste materialer, så du sikres det bedste og mest langtidsholdbare slutresultat. Jeg har i løbet af de seneste 10 år bygget mere end 300 huse med de svenske skovmaterialer.

Alle vores materialer kommer ligeledes fra bæredygtige skove i Sverige. Dette betyder, at der sikres et nyt sået træ hver gang, vi fælder et til at bygge dit hus.

Alle vores huse tager udgangspunkt i det traditionelle og stilrene svenske træhuse design, men vi tilpasser altid vores design og tegninger til dine behov.

Vil du gerne have et uforpligtende tilbud uden beregning på et træhus, så skriv til os på kd@traehus.dk eller ring til Kim, der tegner huset, på 21 46 41 50.