Svenske træhuse

Træhuse Plantegninger
Klik for at se plantegninger
2016-06-11 10.31.30
2017-03-17 13.28.12 (1)
2017-03-17 13.28.12 (1)
Loading image... Loading image... Loading image...

Alle vores plantegninger, er tænkt som inspiration, for at skabe gode ideer.

Vi tegner alle planløsninger sammen med vores kunder, og bygger en skræddersyet bolig, der passer jeres ønsker, drømme og økonomi. Dette til samme pris, som vores konkurrenters standart seriehuse.

Træhuse Plantegninger
Klik for at se plantegninger

Ønsker du et klassisk træhus med sprossede vinduer, eller ønsker du et moderne lavenergitræhus hvor design er i højsæde og hvor vinduerne er store, hvor udsigten kan nydes, så kan vi hjælpe dig med at opnå din boligdrøm.

Vi har mange års erfaring med at bygge, designe og tegne flotte træhuse i alle størrelser, designs og plan.

Det klassiske svenske træhus

Vi bygger altid dit træhus ud fra dine behov. Vi tegner selv alle vores huse, og det giver dig som nybygger en unik mulighed for at sætte dit personlige præg på din bolig.

De klassiske og traditionelle træhuse opføres typisk med sprossede vinduer, rammer omkring vinduerne og i 2 plan. Du har dog mulighed for at ytre dine ønsker om dit kommende hus til vores indledende møde, hvorefter vi vil tegne det perfekte træhus til dig.

Du er i fokus

Som kunde er du altid i fokus, når du vælger os til at stå for byggeriet til dit kommende træhus. Vi sætter altid dine meninger, behov og krav i fokus, når vi tegner din kommende drømmebolig.

Du er altid meget velkommen til at deltage i hele processen, ligeledes på byggepladsen, når vi går i gang med at opføre dit nye hus.

Hvis du er i tvivl omkring detaljer i tegneprocessen,vil vi med vores erfaring, hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger, således du ender med det helt rigtige resultat.

Svenske kvalitetsmaterialer

Vi bygger altid med de bedste materialer, så du sikres det bedste og mest langtidsholdbare slutresultat. Jeg har i løbet af de seneste 10 år bygget mere end 300 huse med  svenske skovmaterialer.

Alle vores materialer kommer fra bæredygtige skove i Sverige. Dette betyder, at der sikres et nyt sået træ, hver gang, vi fælder et, til at bygge dit hus.

Alle vores huse tager udgangspunkt i det traditionelle og stilrene svenske træhuse design, men vi tilpasser altid vores design og tegninger til dine behov.

Vil du gerne have et uforpligtende tilbud uden beregning på et træhus, så skriv til os på [email protected] eller ring på 21 46 41 50.

Priser vi har modtaget

Årets Boligbygger 2019

Kåret til årets Boligbygger 2019 og 2020

Træhuse har AAA rating Bisnode
Træhuse fik Gazelle Prisen

Kontakt os i dag, hvis vi skal tage en uforpligtende samtale om dit nye drømmehus

Kontakt os
Bestil vores katalog
Dette website bruger cookies til at forbedre brugeropelvelsen. Vi formoder, at du er okay med dette, du kan læse mere på siden betingelser. Ok