Sådan bygger vi dit drømmehus

Undgå fugtskader med vores indendørs produktion

Mange byggepladser bliver generet af fugt og regn, som øger risikoen for skimmelsvamp i dit nye træhus. Sådan er det ikke hos Træhuse.dk. Vi bygger dit træhus i vores indendørs produktionshal, hvilket betyder, at vi kan kontrollere alle forhold og undgå, at byggematerialerne bliver fugtige.


Få et hus i tørvejr på en uge

Når fundamentet er klart, går der blot en uge, før husets grundelementer er opført, og alt er i tørvejr. Det betyder, at huset er tæt hele vejen rundt, og at undertag, døre og vinduer er sat i, så intet regnvand kan sive ind med fare for at danne fugtskader senere.

Samtidig betyder det, at du slipper for forsinkelser i tidsplanen på grund af dårligt vejr – vi bygger uanset vejret, så du kan få nøglerne til dit nye hus til den aftalte tid.

Se vores film om, hvordan hele processen fungerer her.


Du designer dit drømmehus

Når du har besluttet dig for at lade Træhuse.dk bygge dit nye træhus, mødes vi og tegner dit drømmehus sammen. Du bestemmer, hvordan dit hus skal se ud – vi tilpasser tegningerne efter dine ønsker og behov.

Da træ er et meget fleksibelt materiale at bygge i, er der rig mulighed for at tilføre huset personlige detaljer. Hvad med en lækker terrassekrog at nyde de lune sommeraftener på? En karnap, der lukker masser af lys ind i din stue? Eller et loft, der går til kip, så dine rum føles større og mere luftige?

Du kan finde inspiration til dit nye træhus ved at kigge på nogle af de træhuse, vi allerede har bygget, i vores galleri.

Priser, vi har modtaget

Årets Boligbygger 2019

Kåret til årets Boligbygger 2019 og 2020

Træhuse fik Gazelle Prisen