WCDM Script at error contact it support
Klassiske Træhuse

Fritidshuse

Træhuse. A/S har i mange år specialiseret sig i at bygge og designe flotte fritidshuse, der også er kendt som helårshuse på Sjælland.

Vores fritidshuse kan ligesom vores helårs træhuse både opføres som passivhuse eller lavenergihus samtidig med, at vi bygger i både ét og flere plan, alt efter jeres behov.

 

Tilpasser sig området

Et generelt kendetegn ved fritidshuse er, der er andre krav til sommerhuse end til et helårs hus. Udover dette vil der typisk være fri natur tæt på eller rundt om huset. Træhuse. A/S tager højde for dette, når vi udarbejder et komplet tilbud til jer. Både størrelse, plan og design er i fokus, når vi tegner jeres kommende hus.

 

I får nøglerne hurtigt

Træhuse.A/S opfører vores huse med præfabrikerede elementer. Dette betyder, at vi inden for få måneder efter vi går i gang med byggeriet, kan overlevere nøglerne til jer. Dermed kan I nyde jeres nybyggede sommerhus/fritidshus / helårshus hurtigere.

Da det meste af materialet bliver lavet på forhånd i en produktionshal, kan vi bygge huset færdigt uanset vejrsituationen.

 

Personlige detaljer

Hvis I vælger, at vi skal stå for jeres kommende nybyggeri af jeres fritidshus / Helårshus , så giver vi jer mulighed for at være med i byggeprocessen og sætte jeres personlige præg på jeres nye fristed.

Vi vil tage et indledende møde, hvor vi kan få fornemmelsen af, hvad I søger. Herefter vil vi gå i gang med at tegne og designe jeres kommende sommerhus/fritidshus /helårshus.

I er meget velkommen til at kontakte os på kd@traehus.dk eller ringe direkte på 21 46 41 50, så tager vi en snak om jeres kommende byggeri.