Fritidshuse

Træhuse Plantegninger
Klik for at se plantegninger
hus sort 9-10-16
Q2OiZ9ck
SA6HHsbU
2-plan-Hus-1-1024x785
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

Alle vores plantegninger, er tænkt som inspiration, for at skabe gode ideer.

Vi tegner alle planløsninger sammen med vores kunder, og bygger en skræddersyet bolig, der passer jeres ønsker, drømme og økonomi. Dette til samme pris, som vores konkurrenters standart seriehuse.

Træhuse Plantegninger
Klik for at se plantegninger

Træhuse. A/S har i mange år specialiseret sig i at bygge og designe flotte fritidshuse, der også er kendt som helårshuse på Sjælland.

Vores fritidshuse kan ligesom vores helårs træhuse både opføres som passivhuse eller lavenergihus samtidig med, at vi bygger i både ét og flere plan, alt efter jeres behov.

Tilpasser sig området

Et generelt kendetegn ved fritidshuse er, der er andre krav til sommerhuse end til et helårs hus. Udover dette vil der typisk være fri natur tæt på eller rundt om huset. Træhuse. A/S tager højde for dette, når vi udarbejder et komplet tilbud til jer. Både størrelse, plan og design er i fokus, når vi tegner jeres kommende hus.

Personlige detaljer

Hvis I vælger, at vi skal stå for jeres kommende nybyggeri af jeres fritidshus / Helårshus , så giver vi jer mulighed for at være med i byggeprocessen og sætte jeres personlige præg på jeres nye fristed.

Vi vil tage et indledende møde, hvor vi kan få fornemmelsen af, hvad I søger. Herefter vil vi gå i gang med at tegne og designe jeres kommende sommerhus/fritidshus /helårshus.

I er meget velkommen til at kontakte os på [email protected] eller ringe direkte på 21 46 41 50, så tager vi en snak om jeres kommende byggeri.

Priser vi har modtaget

Årets Boligbygger 2019

Kåret til årets Boligbygger 2019 og 2020

Træhuse har AAA rating Bisnode
Træhuse fik Gazelle Prisen

Kontakt os i dag, hvis vi skal tage en uforpligtende samtale om dit nye drømmehus

Kontakt os
Bestil vores katalog
Dette website bruger cookies til at forbedre brugeropelvelsen. Vi formoder, at du er okay med dette, du kan læse mere på siden betingelser. Ok