Fritidshuse

Træhuse Plantegninger
Klik for at se plantegninger
hus sort 9-10-16
Q2OiZ9ck
SA6HHsbU
Kullen med Foli
Fritidshuse 2

Vi tegner planløsningen til dit nye træhus sammen med dig og bygger en skræddersyet bolig, der passer til dine ønsker, drømme og økonomi. Her kan du se nogle plantegninger på huse, vi har bygget.

Træhuse Plantegninger
Klik for at se plantegninger

Byg et fritidshus eller sommerhus i træ

Få det perfekte fristed med et arkitekttegnet fritidshus eller sommerhus

Nyd roen i et fritidshus eller sommerhus, der er designet ud fra dine ønsker og behov. Med et fritidshus eller sommerhus fra Træhuse.dk får du det perfekte fristed og en oase af ro i en travl hverdag.

Et fritidshus eller et sommerhus er kendetegnet ved, at du ikke kan have folkeregisteradresse der, og at du ikke må bo der hele året. Hos Træhuse.dk har vi i mange år specialiseret os i at bygge og designe flotte fritidshuse og sommerhuse i træ. Her er nogle af fordelene ved at lade Træhuse.dk bygge dit nye fritidshus eller sommerhus:

  • Du designer dit nye fritidshus eller sommerhus
  • Et fritidshus eller sommerhus i træ er et miljøvenligt valg.
  • Du kan tilføje personlige detaljer til dit fritidshus eller sommerhus.
  • Vi bygger gerne dit fritidshus eller sommerhus som lavenergihus eller passivhus.
  • Dit nye fritidshus eller sommerhus bliver tilpasset den natur, der omgiver det.

Få et fritidshus eller sommerhus med personlige detaljer

Når du har besluttet dig for at lade os bygge dit nye fritidshus eller sommerhus, sætter vi os sammen og tegner huset ud fra dine ønsker og behov. Ud over at det er miljøvenligt, er træ også et meget fleksibelt byggemateriale, så du kan tilføje personlige detaljer og designe dit hus, som du ønsker det.

Skal dit fritidshus eller sommerhus have loft til kip, der giver store luftige rum? En karnap, der lukker masser af lys ind? Du kan finde inspiration til dit nye fritidshus eller sommerhus i vores galleri.

Vi bygger fritidshuse i samme kvalitet som helårshuse

Hos Træhuse.dk bygger vi fritidshuse og sommerhuse i samme kvalitet som helårshuse. Det betyder, at du får et fritidshus eller sommerhus med et godt indeklima og materialer af høj kvalitet.

Typisk er der fri natur tæt på eller rundt om huset. Hos Træhuse.dk er vi eksperter i at bygge fritidshuse og sommerhuse i træ, og vi tager selvfølgelig højde for alt dette, når vi bygger dit hus.

Tænker du dit fritidshus eller sommerhus ind i dine fremtidsplaner? Hvis du bygger dit fritidshus eller sommerhus som helårshus, har du mulighed for som pensionist at få dispensation til at bruge det som helårshus. Her er det en fordel, at du har bygget dit fritidshus eller sommerhus som helårshus, for så har du det perfekte indeklima samt et dejligt billigt hus at bo i.

Du er meget velkommen til at kontakte os på [email protected] eller ringe direkte på 21 46 41 50, så tager vi en snak om dit kommende byggeri.

Priser, vi har modtaget

Årets Boligbygger 2019

Kåret til årets Boligbygger 2019 og 2020

Træhuse har AAA rating Bisnode
Træhuse fik Gazelle Prisen

Kontakt os i dag, hvis vi skal tage en uforpligtende samtale om dit nye drømmehus

Kontakt os