Lavenergihus passivhus

Længehus + klassisk
Vinkelhus (2)
Kullen med Foli
Vinkelhus + Klassisk
Længehus
Længehus + klassisk (2)
Køkken
Indvendig Stue
20210420_133430 rentegnet
Sort facade Energihus (1)

Vi tegner planløsningen til dit nye træhus sammen med dig og bygger en skræddersyet bolig, der passer til dine ønsker, drømme og økonomi. Her kan du se nogle plantegninger på huse, vi har bygget.

Byg et passivhus i træ

– Pas på miljøet med et arkitekttegnet passivhus

Et passivhus er et superlavenergihus, hvor behovet for rumopvarmning er lavere end 15 kWh/m2 om året. Derfor er et passivhus endnu mere miljøvenligt end et lavenergihus. Passivhuse kaldes også for nulenergihuse, fordi de ikke bruger energi udefra. Nulenergieffekten opnås ved at installere solceller på taget.

Det lave energiforbrug opnås blandt andet ved at bygge huset i de rette materialer, så husets varmetab bliver så småt som overhovedet muligt. Desuden er tætheden i huset en væsentlig faktor, ligesom kontrolleret ventilation og varmegenvinding er en nødvendighed for at opnå det rette indeklima.


Her er fordelene ved et passivhus

  • Du har ingen varmeudgifter.
  • Du får et ideelt indeklima, da udluftning sker automatisk.
  • Du skal ikke døje med træk fra for eksempel vinduer, da disse er helt tætte.
  • Det er meget miljøvenligt.


Få det passivhus, du drømmer om

Vores passivhuse bliver bygget i træ, og da træ er et meget fleksibelt byggemateriale, kan vi tilpasse det til dine ønsker og behov. Vi tegner dit nye passivhus sammen, så du får det æstetiske udtryk og de personlige detaljer, du drømmer om. Du kan finde inspiration til dit nye passivhus her.


Vi har mange års erfaring med passivhuse

Hos Træhuse.dk har vi stor erfaring med at bygge passivhuse. Samlet set har vi bygget over 1000 – alle i svenske kvalitetsmaterialer med lavt energiforbrug.

Hvis du vil have et uforpligtende tilbud på din kommende bolig, står vi til rådighed med både pris, plantegning og rådgivning. Du er velkommen til at ringe til Træhuse.dk på tlf. 21 46 41 50 eller kontakte os her.

Priser, vi har modtaget

Årets Boligbygger 2019

Kåret til årets Boligbygger 2019 og 2020

Træhuse fik Gazelle Prisen

Kontakt os i dag, hvis vi skal tage en uforpligtende samtale om dit nye drømmehus