Lavenergihus passivhus

Træhuse Plantegninger
Klik for at se plantegninger
Traehus-forside3-1024x784
Traehus-forside3-1024x784
Loading image... Loading image...

Alle vores plantegninger, er tænkt som inspiration, for at skabe gode ideer.

Vi tegner alle planløsninger sammen med vores kunder, og bygger en skræddersyet bolig, der passer jeres ønsker, drømme og økonomi. Dette til samme pris, som vores konkurrenters standart seriehuse.

Træhuse Plantegninger
Klik for at se plantegninger

Træhuse.dk tilbyder at opføre passivhuse i træ. Et passivhus er et superlavenergihus, hvor behovet for rumopvarmning er lavere end 15 kWh/m2 om året. Begrebet passivhus stammer fra Tyskland. Men i Danmark er der store ligheder mellem et passivhus og et lavenergihus.

Disse lavenergihuse bliver bygget med en hel del faktorer for øje. Det lave energiforbrug opnås blandt andet ved at bygge huset i de rette materialer, så husets varmetab bliver så småt som overhovedet muligt. Desuden er tætheden i huset en væsentlig faktor, ligesom kontrolleret ventilation og varmegenvinding er en nødvendighed for at opnå det rette indeklima.

Stor erfaring med at bygge huse

Hos Træhus.dk har vi stor erfaring med at bygge passivhuse. Samlet set har vi bygget over 1000 – alle i svenske kvalitetsmaterialer med lavt energiforbrug, hvilket gør os til en kompetent samarbejdspartner inden for træhuse i lav energiklasse.

Når vi bygger passivhuse går vi aldrig på kompromis. Desuden går vi højt op i at tilføje personlige detaljer ud fra den enkelte kundes ønsker og behov.

Tilbud på passivhuse på Sjælland

En del af vores tidligere opførte huse ligger primært i Roskilde og København på Sjælland, men vi kører gerne i resten af Danmark og bygger huse for interesserede kunder.

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på din kommende bolig, står vi til rådighed med både pris, plantegning og rådgivning. Du er velkommen til at kontakte Træhuse.dk på tlf. 21 46 41 50 eller på [email protected].

Du kan også se vores priser på træhuse.

Priser vi har modtaget

Årets Boligbygger 2019

Kåret til årets Boligbygger 2019 og 2020

Træhuse har AAA rating Bisnode
Træhuse fik Gazelle Prisen

Kontakt os i dag, hvis vi skal tage en uforpligtende samtale om dit nye drømmehus

Kontakt os
Bestil vores katalog
Dette website bruger cookies til at forbedre brugeropelvelsen. Vi formoder, at du er okay med dette, du kan læse mere på siden betingelser. Ok