Om Træhuse.dk

93
99
2016-05-20-13.01.48-1-1024x785
Loading image... Loading image... Loading image...

Træhuse A/S bygger alle slags huse. Både 1 plan, 1,5 og  2 planhuse i den klassiske stil med sprossede vinduer. Vi bygger også den mere moderne funkistil med store panorama vinduer som passer til ny udstykninger.

Der findes ikke 2 grunde, som er ens derfor tegner vi alle vores huse sammen med vores kunder og designer indretningen af huset sammen. Vi er ikke afhængig af seriehuse eller faste rammer, som mange af vores kollegaer.  Alle vores træhuse er individuelt tilpasset kundens krav og behov, det gør at hvert hus er mere personligt og tilpasset familien, hvilket har stor betydning når man skal bruge så mange penge. Vi kunne godt bygge billigere, men vi  prioritere høje standard og sætter god kvalitet i højsædet.

Gode materialer holder bedre og levetidet for hvert enkelt hus vil blive forlænget. Alle vores materialer er derfor nøje udvalgt kærnetræ fra bæredygtige skove i Sverige. Træhuse A/S bygger fleksible træhuse i en produktions hal.

Vi bygger med fremtidens byggeteknik og det har flere fordele som kommer kunden til gode. Kort byggeperiode, ingen fugt i huset, bedre indeklima, super akustik. Alle vores træhuse er lavenergihuse ( 150 kvm bruger cirka 1800,- om året i opvarmning ).

Vi ser frem til at høre om dine ønsker, så vi kan forberede et uforpligtende tilbud til dit træhus. Vores tilbud omfatter også grundplaner og rådgivning, så du kan være sikker i dit tilfælde, inden du træffer den endelige beslutning.

Træhuse & Helårshuse

træet i vores træhuse

Træ fra inderst til yderst

Lavenergihusene er opført i træ fra inderst til yderst – materialerne er konstruktionstræ som gran, der begge er kategoriseret som blødt træ, men som samtidig er seje og holdbare trætyper, der kan give sig alt efter vind og vejr, byggematerialer man i 100 år har bygget lavenergihuse i.

Se vores film om hvordan hele processen fungere her.

Få et hus i tørvejr på en uge

Alle elementer til vores lavenergihuse bliver bygget på fabrik, således at alle ydervægge og selve konstruktionen kan opføres i tørvejr.

Når fundamentet er klart, går der blot en uge, før husets grundelementer er opført og alt er i tørvejr. Det betyder, at huset er tæt hele vejen rundt og at undertag, døre og vinduer er sat i, så intet regnvand kan sive ind med fare for at danne fugtskader senere.

Se vores film om hvordan hele processen fungere her.

Vi montere vores ydervægge i alt slags vejr.
kip i vores træhus

Godt indeklima og billig opvarmning

Et lavenergihus i træ har et rigtig godt indeklima, og risikoen for fugtskader er absolut minimal, fordi husets færdige elementer giver mulighed for at opføre et træhus udelukkende i tørvejr.

Derudover er det billigt at opvarme lavenergihuse i træ, hvilket giver en lavere varmeregning og et mindre CO2-udslip uanset varmetype.

Kontakt os i dag, hvis vi skal tage en uforpligtende samtale om dit nye drømmehus

Kontakt os
Bestil vores katalog