Om Træhuse.dk

Flotte træhuse
Flotte træhuse
Flotte træhuse

Hos Træhuse.dk bygger vi alle slags træhuse, både træhuse i et plan, halvanden og to planer. Du bestemmer selv, om dit træhus skal bygges i den klassiske stil med sprossede vinduer eller den mere moderne funkisstil med store panoramavinduer.

Vi har bygget mere end 200 træhuse af høj kvalitet, og vi er meget stolte af de gode anmeldelser, vi har fået.

Vi bygger individuelt tilpassede træhuse

Der findes ikke to grunde, som er ens. Derfor tegner vi altid dit nye træhus sammen med dig og designer indretningen af huset sammen. Vi er ikke afhængige af seriehuse eller faste rammer som mange af vores kollegaer. Alle vores træhuse er individuelt tilpasset dine ønsker og behov – det gør, at hvert hus er mere personligt, hvilket har stor betydning, når man skal lave en så stor investering, som et husbyggeri er. Vi kunne godt bygge billigere, men vi prioriterer høje standarder og sætter god kvalitet først.

 

Vi bruger fremtidens byggeteknik

Gode materialer holder bedre, og levetiden for hvert enkelt træhus, vi bygger, er derfor forlænget. Alle vores materialer er nøje udvalgt kernetræ fra bæredygtige skove i Sverige, hvilket betyder, at for hvert træ, der fældes, planter vi et nyt.

Vi bygger med fremtidens byggeteknik i en produktionshal, og det har flere fordele:

  • Kort byggeperiode
  • Ingen fugt i huset
  • Bedre indeklima
  • Super akustik

Alle vores træhuse er lavenergihuse (150 kvadratmeter bruger cirka kr. 1800,- om året i opvarmning).

 

Du er altid velkommen til at kontakte os

Vi ser frem til at høre om dine ønsker, så vi kan forberede et uforpligtende tilbud på dit træhus. På den måde kan du være helt sikker, før du træffer den endelige beslutning. Du kan skrive til os her eller ringe på 21 46 41 50.

Kontakt os i dag, hvis vi skal tage en uforpligtende samtale om dit nye drømmehus