Om træhuse.dk

Hos Træhuse.dk bygger vi alle slags træhuse, både træhuse i et plan, 1½ og 2 planer, og du bestemmer selv, om dit træhus skal bygges i den klassiske stil med sprossede vinduer eller den mere moderne funkisstil med store panoramavinduer.

Vi har bygget mere end 200 træhuse af høj kvalitet, og vi er meget stolte af de gode anmeldelser (link til referencer), vi har fået.

Vi bygger individuelt tilpassede træhus

Der findes ikke to grunde, som er ens. Derfor tegner vi altid dit nye hus sammen med dig og designer indretningen af huset sammen. Vi er ikke afhængige af seriehuse eller faste rammer som mange af vores kollegaer.  Alle vores træhuse er individuelt tilpasset dine ønsker og behov – det gør, at hvert hus er mere personligt, hvilket har stor betydning, når man skal lave en så stor investering, som et husbyggeri er. Vi kunne godt bygge billigere, men vi prioriterer høje standarder og sætter god kvalitet i højsædet.

Vi bruger fremtidens byggeteknik

Gode materialer holder bedre, og levetiden for hvert enkelt træhus, vi bygger, er derfor forlænget. Alle vores materialer er nøje udvalgt kernetræ fra bæredygtige skove i Sverige, hvilket betyder, at for hvert træ, der fældes, planter vi et nyt.

Vi bygger med fremtidens byggeteknik i en produktionshal, og det har flere fordele:

  • Kort byggeperiode
  • Ingen fugt i huset
  • Bedre indeklima
  • Super akustik.

Alle vores træhuse er lavenergihuse (150 kvadratmeter bruger cirka 1800,- om året i opvarmning).

Du er altid velkommen til at kontakte os

Vi ser frem til at høre om dine ønsker, så vi kan forberede et uforpligtende tilbud til dit træhus. På den måde kan du være helt sikker, før du træffer den endelige beslutning. Du kan skrive til os på [email protected] eller ringe på 21 46 41 50.

93
99
2016-05-20-13.01.48-1-1024x785

Træhuse & Helårshuse

træet i vores træhuse

Træ fra inderst til yderst

Lavenergihusene er opført i træ fra inderst til yderst – materialerne er konstruktionstræ som gran, der begge er kategoriseret som blødt træ, men som samtidig er seje og holdbare trætyper, der kan give sig alt efter vind og vejr, byggematerialer man i 100 år har bygget lavenergihuse i.

Se vores film om hvordan hele processen fungere her.

Få et hus i tørvejr på en uge

Alle elementer til vores lavenergihuse bliver bygget på fabrik, således at alle ydervægge og selve konstruktionen kan opføres i tørvejr.

Når fundamentet er klart, går der blot en uge, før husets grundelementer er opført og alt er i tørvejr. Det betyder, at huset er tæt hele vejen rundt og at undertag, døre og vinduer er sat i, så intet regnvand kan sive ind med fare for at danne fugtskader senere.

Se vores film om hvordan hele processen fungere her.

Vi montere vores ydervægge i alt slags vejr.
kip i vores træhus

Godt indeklima og billig opvarmning

Et lavenergihus i træ har et rigtig godt indeklima, og risikoen for fugtskader er absolut minimal, fordi husets færdige elementer giver mulighed for at opføre et træhus udelukkende i tørvejr.

Derudover er det billigt at opvarme lavenergihuse i træ, hvilket giver en lavere varmeregning og et mindre CO2-udslip uanset varmetype.

Kontakt os i dag, hvis vi skal tage en uforpligtende samtale om dit nye drømmehus

Kontakt os