Se Film

Træhuse & helårshuse

Vi holder åbent hus søndag den 4. oktober fra kl. 13.00-15.00 på Vintapperbuen 8b, 4070 Kirke Hyllinge. Prøvehuset fremvises også efter aftale, ved telefonisk henvendelse   på 21464150   – klik her og læs mere.

Træhuse A/S bygger lavenergihuse i trækonstruktion.

Alle materialer er kærnetræ fra bæredygtige skove.
Vi passer på miljøet ved at bruge naturmaterialer, som er Co2 neutrale. På den måde kan man godt sige, at vi bygger os ud af Co2 problemet.

Vi er meget stolte over at være blevet kåret til årets boligbygger 2019 og 2020.

sort-træhus

Vinkel og Længe Træhus

Vinkel- og længehuse er økonomiske at bygge. Alle typer kan opføres med almindeligt saddeltag, eller de kan afvalmes hvor taget “kører med ned”

Flotte træhuse

1½ og 2 plans træhus

1½ og 2-plans træhuse giver mere plads til alle. Fordelen ved et 1½ og 2 plans træhus er, at det har en fantastisk udsigt med mulighed for en lækker solterrasse på første sal.

Sort træhus Sol Skin

Funkis træhus

Dit nye funkis træhus behøver ikke ligne et klassisk, svensk træhus med sprossede vinduer. Der er også mulighed for at opføre træhuse i en funkis-designet udgave.

Sort Træhus

Se vores prøve træhus

Det moderne træhus udvendige look er uden pynt og unødige dikkedarer, hvilket giver plads til større vinduer, ofte i fuld væghøjde fra gulv til loft, så der lukkes masser af lys ind.

Kontakt os i dag, hvis vi skal tage en uforpligtende samtale om dit nye drømmehus

Kontakt os
Bestil vores katalog
Dette website bruger cookies til at forbedre brugeropelvelsen. Vi formoder, at du er okay med dette, du kan læse mere på siden betingelser. Ok