Den endelige pris på et færdigt træhus, bliver bestemt ud fra forskellige faktorer i byggeriet. Vi giver jer mulighed for at sætte jeres personlige præg på jeres kommende hus, og alle disse til- og fravalg bliver lagt sammen til den endelige pris.

Når vi udarbejder en pris og et tilbud til jer på jeres kommende træhus, så bliver det gjort på baggrund af jeres valg og de rent byggetekniske faktorer.

 

Prisen på det endelige resultat er bestemt b.la. af følgende faktorer:

Materialer

Hvis I har specifikke ønsker, eller vi skal bruge bestemte materialer til byggeriet af jeres kommende bolig, kan dette påvirke prisen.

Størrelse på huset

Størrelsen på jeres kommende hus har en afgørende faktor for, hvordan vi skal bygge og planlægge byggeriet.

Designet/typen

Skal det være passivhus eller lavenergihus, og skal huset være i ét eller flere plan. De forskellige typer har individuelle priser.

Varmekilde

Den varmekilde, som vi skal benytte i huset, er afgørende for den endelige pris. Der er forskel på de forskellige varmekilder, og det tager vi højde for i tilbuddet.

 

Udover ovenstående faktorer kommer typiske tilvalg som installationerne, gulvbelægningen samt inventar (bad, bryggers og køkken) i det nye træhus.

Som udgangspunkt skal I regne med en pris på mellem 10.500 og 13.000 kroner pr. m², hvis I vælger at få bygget jeres træhus af Træhuse A/S

 

Vi kan desværre ikke give jer en pris her på hjemmesiden, men hvis I tager kontakt til os på [email protected] eller ringer direkte på 21 46 41 50, vil vi meget gerne udarbejde en skræddersyet pris ud fra jeres behov (helt uforpligtende og uden beregning).